Werkwijze

Ik ben een all-round grafisch ontwerper met veel ervaring. Ik werk vanuit huis of op locatie en
heb de mogelijkheid om grotere projecten aan te nemen in samenwerking met andere partijen.

Hoe

Zonder fundament kunnen we niet bouwen. Daarom staat bij een eerste kennismaking altijd de vraag centraal. Wie ben jij en tot wie richt je je? Wat zijn jouw waarden en wat is de kern van jouw boodschap? Deze vraag kan ik samen met jou beantwoorden of bij een complexere opdracht , denk bijvoorbeeld aan een campagne of een tender, in samenwerking met een strateeg. Zo werken we samen aan een fundament waarop we kunnen bouwen.

Wat

Als all-round grafisch ontwerper ben ik breed inzetbaar en gewend projecten te managen tot aan de productie. Ik denk graag mee over de strategie en inhoud.
Ontwerp boekomslagen, ontwerp en doe de opmaak van het complete boek inclusief beeldredactie, brochures, corporate identity, huisstijl, plan presentatie of tender, infographic, korte animatie en websites.

Afhankelijk van aard van de opdracht werk ik samen met strategen, tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, animatoren en webbouwers.

Voor wie

Non profit organisaties, uitgevers van fictie, non fictie en kinderboeken, kleine en middelgrote bedrijven, sociale, maatschappelijke en culturele sector.

Heeft u een non profit organisatie en zoekt u een ontwerper. Schroom niet mij te vragen. Als ik de tijd heb en achter het idee en of gedachtengoed kan staan draag ik graag mijn steentje bij.